Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (66 ääntä, keskiarvo: 3.36 / 5)
Loading...

BIG BANK Kulutusluotto

BIGBANK kulutusluotto

BIGBANK on Virossa 90-luvun alussa perustettu pankki, joka tarjoaa sekä luottoa, että määräaikaistalletuksia.

  • Lainasummat: 1500-15000€
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Kotisivut: Bigbank.fi

BIGBANK on Virossa 90-luvun alussa perustettu pankki, joka tarjoaa sekä luottoa, että määräaikaistalletuksia. Sen toimialuetta ovat Suomen lisäksi kaikki Baltian maat. BIGBANK:n toiminta ulottuu mm. Saksaan ja Itävaltaan. Bigbank lukeutuu Baltian maiden suurimpiin lainanmyöntäjiin ja sen pääkonttori sijaitsee Virossa. Yrityksellä on palveluksessaan yhteensä noin. 400 työntekijää.

BIGBANK ei kilpaile perinteisten pankkien kanssa perinteisistä pankkipalveluista, vaan se on keskittynyt lähinnä tarjoamaan asiakkailleen nopeaa ja joustavaa lainaa. Laajan verkostonsa avulla BIGBANK kykenee tapaamaan yksittäisiä asiakkaitaan ja järjestämään heille aikoja konttoreille. BIGBANK:n palveluista on mahdollista päästä nauttimaan myös puhelimen ja internetin välityksellä.

BIGBANK on nyt Nopsalaina

Nopsalaina.fi tarjoaa 500-6000e suuruisia kulutusluottoja yli 18vuotiaille.

Hae tästä Nopsalaina.fi 500-6000e

Määräaikaistalletus

BIGBANK tarjoaa kätevää ja turvallista keinoa varastoida ja kasvattaa varallisuutta. Asiakas voi sopia etukäteen tietyn ajanjakson, jolloin tililtä ei ole mahdollista nostaa tai tallettaa rahaa. Varmuuden  takaa talletuksille ja niiden koroille aina 50 000 euroon saakka Viron takuurahasto.
BIGBANK:n talletusten korko paitsi hyvää, myös aina saman suuruista. Korot eivät siis ole riippuvaisia esimerkiksi osakemarkkinoista. Bigbank tarjoaa 3 prosentin talletuskorkoa 12 kk määräaikaistalletukselle.
Mitä suurempi talletusaika ja talletussumma, sitä suuremmat ovat niistä maksettavat korot. BIGBANK asettaa talletussumman vähimmäismääräksi 1000 euroa. Yli 65 000 euron talletuksista ja sen koroista tulee aina neuvotella erikseen.

Luotot

BIGBANK tarjoaa kulutusluottoa nopeasti ja vaivattomasti sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Lainaa voi saada minkä pankin asiakas tahansa. Lainanottajalla on myös mahdollisuus anoa lyhennysvapaata, jos yllättävät maksuvaikeudet iskevät.
Lainoihin sisältyy erilaisia kustannuksia. Sopimuspalkkiot 2500 lainaeuroon asti ovat n. 100 euron luokkaa. 2501-4000 euron lainasummien sopimuspalkkiot taas 150 euron ja yli 4000 euron lainat 200 euron luokkaa. Lisämaksuja BIGBANK perii myös esimerkiksi maksukehoituksista, laina-ajan pidennyksestä ja tilinhoidosta.
Lisätietoa BIGBANK:sta voit lukea osoitteesta www.bigbank.fi.

BIGBANK kulutusluottoArvio: 3,36/5. Yhteensä 66 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.