Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...

Credit24

Credit 24 on suomalainen pikalainapalvelu joka myöntää uusille asiakkailleen lainoja välillä 50-500€ ja kulutusluottoa välillä 300-1000€. Pidempiaikaisille asiakkaille myönnetään jopa 3000€ lainoja 24 kuukauden maksuajalla.

  • Lainasummat: 50-3000€
  • Ikäraja: 19 vuotta
  • Kotisivut: Credit24.fi

Palvelun esittely

Credit 24 on suomalainen pikalainapalvelu joka myöntää uusille asiakkailleen lainoja välillä 50-500€ ja kulutusluottoa välillä 300-1000€. Pidempiaikaisille asiakkaille myönnetään jopa 3000€ lainoja 24 kuukauden maksuajalla. Palvelun ikäraja on 19 vuotta ja ainoana vaatimuksena lainanhaulle on raha-asioiden moitteeton hoito – takaajia tai vakuuksia ei tarvita. Päätöksen lainasta saa nopeasti minuuttien kuluessa ilmaisen hakemuksen jättämisestä ja rahat ovat myönteisen päätösen jälkeen tilillä noin 15 minuutin sisällä.

Lainan hakeminen

Lainaa haetaan ilmaisella nettihakemuksella johon tarvitaan tunnistautumista varten suomalaiset nettipankkitunnukset. Tunnistautumisen lisäksi pikalainan hakija tarvitsee omissa nimissään olevan matkapuhelinliittymän joka ei saa olla prepaid-muotoinen. Palvelu on auki jokaisena päivänä. Ikäraja pikalainalle on 19 vuotta. Kulutusluottoa hakevan henkilön täytyy olla 22 vuotta täyttänyt ja jolla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Jos henkilö hakee kulutusluottoa täytyy hänen nettihakemuksen lisäksi lähettää kopio palkkalaskelmastaan ja veroilmoituksestaan joko sähköpostin liitetiedostoina asiakaspalvelulle tai postitse.

Lainan saanti

Lainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina jotka ovat , arkisin klo 8-22, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin 12.00-18.00. Jos lainanhaussa on kysyttävää, Credit24 asiakaspalvelu on auki klo 9-17 (arkisin). Asiakas saa tekstiviestin kun lainahakemus on hyväksytty ja asiakkaan haluama summa lainaa on siirretty hänen tililleen. Palvelun arvioitu aika Nordean, Sampo Pankin, Osuuspankin, Aktian, Säästöpankin, Paikallisosuuspankkien, Ålandsbankenin, Handelsbankenin ja Tapiola Pankin asiakkaille on välittömästi, eli käytännössä rahat ovat asiakkaan käytettävissä noin 15 minuutin kuluttua hyväksytystä hakemuksesta. Tällä hetkellä lainoja ei myönnetä muiden pankkien asiakkaille.

Laina-ajat

Laina-ajan pituus vaihtelee lainan suuruuden mukaan ja sitä on mahdollista myös pidentää jos yllättävä syy estää lainan takaisinmaksun suunnitellusti. Laina-ajat alkavat 7 vuorokauden kaikkein nopeimmista ja pienimmistä lainoista ja jopa 24 kuukauden laina-aika on mahdollinen pitkäaikaisemmille asiakkaille. Laina-aikaa voi pidentää 30 vuorokautta Credit24-nettisivuilla olevan palvelun kautta.

Credit24Arvio: 4/5. Yhteensä 1 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.