Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 5.00 / 5)
Loading...

Euroloan

Euroloan-lainapalvelu myöntää lainoja asiakkailleen välillä 50-2000 euroa ja lainaa voi hakea tasan sen summan jonka asiakas tarvitsee. Euroloan-lainoja lainataan vähintään 18-vuotialle yksityishenkilöille joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekistereissään.

  • Lainasummat: 50-2000€
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Kotisivut: Euroloan.fi

Palvelun esittely

Euroloan-lainapalvelu myöntää lainoja asiakkailleen välillä 50-2000 euroa ja lainaa voi hakea tasan sen summan jonka asiakas tarvitsee. Euroloan-lainoja lainataan vähintään 18-vuotialle yksityishenkilöille joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekistereissään. Tämän lisäksi ei lainanhakija tarvitse vakuuksia tai takaajia hakiessaan lainaa.

Lainan hakeminen

Euroloan lainanhaku tapahtuu palvelun nettisivuilla jossa asiakkaan täytyy toidistaa henkilöllisyytensä nettipankkitunnuksiaan käyttäen. Näin ollen palvelu toimii vain niille asiakkaille joilla on tili suomalaisessa pankissa sillä muuten tunnistautumista ei voi tehdä. Tunnistautumisen jälkeen asiakas saa henkilökohtaisen PIN-koodin jolla hän voi tunnistautua jatkossa Euroloan-verkkopalveluun. Tätä PIN-koodia tarvitaan myös lainahakemuksen jättämisessä. Tunnistauminen verkkopankkitunnuksilla on pakollista vain ensimmäisellä kerralla ja samoin koko lainanhaku netissä – pidempiaikaiset asiakkaat voivat hakea lainaa myös pelkästään tekstiviestein.

Rahat tilille

Kun asiakkaan lainahakemus on hyväksytty, lainasumma siirretään asiakkaan tilille välittömästi jos hakemus on tehty ja hyväksytty kello 7-23 välillä. Lisävaatimuksena tälle on se, että asiakkaan tilin täytyy olla jostain seuraavista pankeista: Osuuspankki, Sampo Pankki, Aktia (Säästöpankit ja paikallisosuuspankit) tai Nordea. Näiden pankkien tileille rahat todellakin siirtyvät noin 30 minuutin viiveellä arkisin kello 8-18.30 välillä. Muina aikoina myönnetyt lainat odottavat seuraavaa pankkipäivää ennen kuin rahat siirtyvät asiakkaan käyttöön. Muiden pankkien tileille rahojen siirrossa on 1-2 pankkipäivän viive. Jos lainahakemus on hyväksytty kello 23-07 välillä, rahat siirtyvät maksettavaksi asiakkaalle vasta seuraavana pankkipäivänä.

Laina-ajat

Palvelun lainojen laina-ajat vaihtelevat sen mukaan miten suuresta lainasta on kyse, aina 14 vuorokauden laina-ajasta joka koskee palvelun pienimpiä lainoja kuten 50€, vuoden mittaiseen laina-aikaan 2000€ summalle. Suuremmat lainat myös jaetaan useampaan maksuerään ja esimerkin mukainen 2000€ laina jaettaisiin 12 yhtä suureen maksuerään.

EuroloanArvio: 5/5. Yhteensä 3 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.