Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.67 / 5)
Loading...

Everyday

Everyday-palvelun on periaatteessa luottopalvelu joka antaa asiakkaan käyttöön 2000 euron luottorajan josta asiakas voi tarvitessaan nostaa lainaa tarvitsemansa summan. Palvelun käyttö edellyttää 18 vuoden ikää.

  • Lainasummat: 20-2000€
  • Ikäraja: 21 vuotta
  • Kotisivut: Everyday.fi

Kuin luottokortti kännykässä

Everyday-palvelun on periaatteessa luottopalvelu joka antaa asiakkaan käyttöön 1000 euron luottorajan josta asiakas voi tarvitessaan nostaa lainaa tarvitsemansa summan. Pienin luottoraja on 300 euroa. Nostetuista summista asiakasta laskutetaan kerran kuussa, yleensä kuun viimeisenä päivänä. Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä että tässä kuussa tehdyille nostoille laina-aika on 31-60 päivää. Lainanhakuun ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Jotta lainahakemus hyväksyttäisiin, asiakkaan luottotietojen tulee olla kunnossa ja hänellä täytyy olla voimassa olevat nettipankkitunnukset tunnistautumista varten. Tämän lisäksi palvelun käyttö edellyttää 18 vuoden ikää.

Miten palvelu toimii?

Everyday-lainanhaku toimii siten että ensiksi asiakas solmii Everyday-sopimuksen jonka jälkeen hän voi tarvitessaan nostaa luottoa omalle tililleen. Sopimus solmitaan netissä mutta sen jälkeen asiakas voi hallinnoida luottoa sekä netissä että tekstiviestillä. Everyday-sopimuksen solmiminen on ilmaista joten vain itse luotosta tarvitsee maksaa. Ensimmäisellä kerralla palveluun on tunnistauduttava ja se vaatii nettipankkitunnukset (ja tilin) jostain seuraavista pankeista – Osuuspankki, Nordea, Aktia, Sampo Pankki, Handelsbanke, S-Pankki tai Tapiola. Sopimus on voimassa toistaiseksi

Lainan nosto

Kun sopimus on solmittu, voi asiakas nostaa lainaa palvelun aukioloaikoina joko netissä tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä lainan nosto tapahtuu siten, että asiakas lähettää viestin NOSTO ja haluamansa summan palvelun numeroon (16456) ja rahat on asiakkaan käytettävissä minuuttien sisällä nostopyynnöstä. Miniminosto on 20 euroa ja muuten nostot on mahdollista suorittaa yhden euron tarkkuudella eli asiakkaan ei tarvitse koskaan ottaa enempää luottoa kuin hän tarvitsee.

Takaisinmaksu

Kuten edellä on mainittu, nostoista saa asiakas laskun seuraavan kuun viimeisenä päivänä eikä tämäkään ole lopullinen eräpäivä. Laskun voi maksaa osissa, kuitenkin niin että asiakas suorittaa vähintään 1/3 laskun loppusummasta ja sitten loput myöhemmin erikseen sovittuina eräpäivinä.

EverydayArvio: 4,67/5. Yhteensä 3 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.