Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...

Ferratum

Ferratum on yksi vanhimmista pikalainapalveluista ja jo yli 1 500 000 myönnettyä lainaa kertovat sekä palvelun luotettavuudesta että suosiosta.

  • Lainasummat: 50-3000€
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Kotisivut: Ferratum.fi

Palvelu

Ferratum on yksi vanhimmista pikalainapalveluista ja jo yli 1 500 000 myönnettyä lainaa kertovat sekä palvelun luotettavuudesta että suosiosta. Ferratum-lainapalvelusta voi hakea lainaa käyttämällä verkkopankkitunnuksia. Kun asiakas on kerran tunnistautunut näillä tunnuksillaan, voi hän jatkossa tunnistautua käyttämällä palvelun antamaa tunnuslukua. Tällä tunnusluvulla voi hakea lainoja sillä se vastaa henkilöllisyyden todistamista ja asiakas onkin itse vastuussa siitä että tunnusluku pysyy salaisena ja vain hänen omassa käytössään. Ferratum Finland Oy, mikä on palvelun koko nimi, myöntää lainoja suomalaisille täysi-ikäisille henkilöille joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Ferratumilla on oikeus hylätä lainahakemus ilmoittamatta hakijalla syytä tähän.

Lainat ja laina-ajat
Ferratumista voi asiakas hakea lainoja väliltä 50-1000 euroa. Laina-ajat ovat taas riippuvaisia lainan suuruudesta ja mahdollisia laina-aikoja ovat 15, 30, 60 ja 90 vuorokautta. Uusille asiakkaille maksimilainasumma on 400 euroa ja vanhoille asiakkaille on maksimisumma 1000 euroa. Lainat voi maksaa myös nopeammassa aikataulussa eikä tästä aiheudu lisäkuluja tai muita toimenpiteitä asiakkaalle. Laina-ajan katsotaan alkavan siitä päivästä kun laina maksetaan asiakkaan tilille. Lasku eräpäivineen lähetetään asiakkaalle postitse kotiin.

Ei lisäkuluja
Kun asiakas hakee lainaa Ferratumilta, ei hakemiseen liity mitään piilokuluja. Sekä lainan hakeminen että asiakaspalvelu on täysin maksutonta, niin sähköpostilla kuin puhelimitsekin. Ainoa mitä asiakkaan maksettavaksi tulee on mahdolliset lainasopimuksessa määritellyt lainan korot.

Aukioloajat ja yhteystiedot
Ferratumin asiakaspalvelu on auki maanantaista lauantaihin 8-22 ja sunnuntaisin 12-21. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat myös ne ajat jolloin lainahakemuksia käsitellään, muina aikoina haettuja lainoja aletaan käsittelemään heti seuraavana aukiolopäivänä normaalin aukioloajan mukaisesti. Ilmainen puhelinpalvelu on tavoitettavissa numerosta 0800-166308. Sähköpostilla asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@ferratum.fi ja laskutukseen liittyvissä asioissa tai ongelmissa laskutus@ferratum.fi palvelee.

FerratumArvio: 4/5. Yhteensä 5 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.