Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...

Fiksulaina

Fiksulaina Oy on rahoitusyhtiö jolta asiakkaat voivat hakea 50-500 euron suuruisia lainoja eikä näiden lainojen hakemiseen tarvita vakuuksia tai takaajian.

Fiksulaina

  • Lainasummat: 50-500€
  • Ikäraja: 21 vuotta

Fiksulaina on lopettanut toimintansa – katso tästä lisää lainayrityksiä!
Palvelun esittely

Fiksulaina Oy on rahoitusyhtiö jolta asiakkaat voivat hakea 50-500 euron suuruisia lainoja eikä näiden lainojen hakemiseen tarvita vakuuksia tai takaajian. Edellytyksen sillä että laina myönnetään ovat se että hakija on vähintään 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen jonka luottohistoria on kunnossa ilman häiriömerkintöjä. Fiksulaina myöntää uusille asiakkailleen enintään 200 euron suuruisia lainoja ja vanhoille asiakkaille suurin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Molemmille pienin mahdollinen laina on 50 euroa. Kaikissa lainoissa suuruudesta välittämättä on sama laina-aika – 14 vuorokautta.

Palvelun käyttö
Lainan hakuun tarvitaan verkkopankkitunnukset henkilöllisyyden todistamista varten ensimmäisellä kerralla ja seuraavilla kerroilla asiakas voi käyttää palvelun antamaa henkilökohtaista PIN-koodia. Verkkopankkitunnuksia voi myös käyttää jos PIN-koodi on hävinnyt. Fiksulaina-palveluun voi lainahakemuksen tehdä koska tahansa – palvelu vastaanottaan hakemuksia ympäri vuorokauden ja varsinainen päätöksenteko tehdään palvelun aukioloaikoina. Asiakkaalle tiedotetaan tekstiviestillä päätöksestä.

Palvelun aikataulu
Jos hakija on saanut myönteisen lainapäätöksen, on tähän vastattava kolmen tunnin sisällä jos hakija haluaa hyväksyä lainan. Vastausviesti on yksinkertaisesti ”KYLLÄ”. Jos lainanhakijan tili (jonka täytyy olla henkilökohtainen) on Nordeassa, OP Pohjolassa, Sampo-pankissa, Handelsbankenissa, Säästöpankissa tai Paikallisosuuspankissa, on lainarahojen siirto välitön. Muussa tapauksessa viive on yleensä 1-2 pankkipäivää.

Eräpäivän siirto
Fiksulaina-palvelussa on myös eräpäivän siirto eteenpäin 7 vuorokautta mahdollista helposti tekstiviestillä. Tämä viesti täytyy olla lähetetty samasta numerosta kuin alkuperäinen lainahakemuskin. Eräpäivän siirto toimii vain arkipäivisin ja maksaa lainan koosta riippuen 10-20€ asiakkaalle. Tämä veloitetaan suoraan asiakkaan puhelinlaskusta joten erillistä laskua siitä asiakkaalle ei tule. Myöskään varsinaisesta lainasta jonka eräpäivää on siirretty ei tule enää uutta laskua asiakkaalle. Eräpäivän siirron voi tehdä koska tahansa ja se siirtää lainan eräpäivää eteenpäin 7 vuorokautta.

FiksulainaArvio: 4,5/5. Yhteensä 2 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.