Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...

Fixura

Fixura välittää lainaa yksityisiltä sijoittajilta yksityisille lainan hakijoille. Lainaa voi hakea 1000-10 000 euroa.

Fixura

  • Lainasummat: 1000-10000€
  • Ikäraja: 21 vuotta

Palvelun esittely
Fixura Ab Oy ei ole niinkään rahoitusyhtiö kuin se on rahanvälitysyhtiö, joka välittää lainoja henkilötasolla. Palvelu tarjoaa nykyaikaisen ja selkeän vaihtoehdon perinteiselle lainanhakutavalle. Tämän palvelun kautta ihmisten on mahdollisuutta sekä hyödyntää että hyödyttää toisiaan. Fixura on suomalainen vuonna 2009 perustettu yhtiö jonka tavoitteena on ylläpitää rahanvälitystä yksityishenkilöiden välillä silti säilyttäen lainanottajan ja sijoittajan anonymiteetin. Palvelu on tällä hetkellä käytössä Suomessa mutta tulee laajentumaan muihinkin pohjoismaihin.

Vaatimukset lainanhakijalle

  • vähintään 21-vuoden ikä
  • vakituinen osoite Suomessa
  • luottokelpoisuus kunnossa, Fixura tarkistaa tiedot Soliditet.fi:n kautta ja myöntää lainanottaja-statuksen tämän perusteella
  • lainanhakijalla täytyy olla säännöllisiä tuloja
  • lainan hakuun tarvitaan myös verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten (pankit joiden tunnukset kelpaavat: Sampo-pankki, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Nordea)
  • hakijalla täytyy olla julkinen puhelinliittymä joka ei ole prepaid-liittymä (sopivat palveluntarjoajat: Elisa, Teliasonera, Saunalahti, DNA, Telefinland, Arm, ÅTM)

Palvelun laajuus
Jos hakijan kelpoisuus lainanhakuun täyttyy, voi lainaa hakea Fixura:n kautta 1 000 – 10 000 euroa. Sekä lainan hakeminen että sijoittaminen turvataan suojatulla yhteydellä ja palvelun yhteistyöllä suomalaisten pankkien ja perintätoimistojen kautta. Lainoja ei myönnetä ihmisille, joilla on maksuhäirömerkintöjä luottotiedoissaan. Korot ja laina-ajat vaihtelevat palvelun luonteen mukaisesti ja niihin voi itse vaikuttaa lainahakemusta tehdessään.

Sähköinen lasku
Palvelu laskuttaa asiakkaitaan ainoastaan sähköpostilla ja toimitetaan PDF-muotoisena tiedostona ja sen avaamiseen täytyy tietokoneella olla sopiva lukuohjelma. Näitä on lukuisia ilmaisia, kuten esimerkiksi Acrobat Reader. Lainojen tiedot löytyvät myös kaikki kirjautumalla sisään palveluun Fixura:n nettisivuilla.

Sijoittaminen
Fixura-palvelun kautta voivat tavalliset ihmiset myös sijoittaa rahaa jota palvelu sitten lainaa tarkistetusti turvallisille lainanhakijoille. Mahdollisia lainauskohteita voi tarkastella palvelun nettisivuilla ja niistä valita mieleisensä.

FixuraArvio: 4/5. Yhteensä 1 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.