Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...

Joustolaina

Joustolaina on lainapalvelu josta on mahdollista lainata helposti jopa hieman suurempia summia ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi tästä palvelusta saada 4000 euroon asti.

Palvelun esittely
Joustolaina on lainapalvelu josta on mahdollista lainata helposti jopa hieman suurempia summia ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi tästä palvelusta saada 4000 euroon asti. Takaisinmaksuaika on valittavissa – yhden, kahden ja kolmen vuoden maksuajat ovat mahdollisia. Tämän lisäksi Joustolaina myöntää yhden täysin lyhennysvapaan vuoden lainojen alkuun. Tämä tarkoittaa sitä että yhden vuoden ajan asiakkaan tarvitsee maksaa vain lainan hallinnoinnista johtuvat kulut ja korot. Tällä tavoin todellinen takaisinmaksu alkaa vasta vuoden kuluttua lainan nostamisesta.

Lainan hakeminen
Lainan haku on tehty palvelussa todella helpoksi. Netissä täyttevä lainahakemus löytyy palvelun etusivulta ja sisältää tärkeimmät ehdot lainan haulle ja myöntämiselle:

  • vähintään 15 000 euron vuositulot
  • 25 vuoden ikä
  • raha-asioiden moitteeton hoito eli ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainoja haetaan tällä hetkellä todella paljon joten käsittelyajatkin ovat pidempiä kun tavallisissa pikalainoissa. Jos laina myönnetään, se on saajan tilillä noin kymmenen vuorokautta siitä kun lainahakemus on saapunut Joustolainalle postitse.

Lomakkeen postitus
Jos netissä täytetty hakemus on hyväksytty, asiakkaalle kerrotaan tästä heti. Tämän jälkeen asiakkaan tarvitsee enää tulostaa, allekirjoittaa ja postittaa tämä hakemus Joustolainalle. Tarvittavia liitteitä ovat viimeisin palkkalaskelma tai eläkepäätös sekä kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta jossa on myös hakijan allekirjoitus. Lainan maksu tapahtuu liitteinä olevien dokumenttien mukaiselle tilille. Jos näissä ei ole tilinumeroa, tarvitaan myös kopio pankin tiliotteesta. Kun hakemus liitteineen on saapunut Joustolainalle postissa, tehdään hakemukselle vielä viimeinen tarkistus ja jos päätös on myönteinen, siirretään rahat asiakkaan tilille.

Lisätietoja

Joustolainan takaa löytyy Collector Credit AB, joka on ruotsalainen luottomarkkinayritys. Collector AB on aloittanut toimintansa vuonna 1999 ja tarjoaa lainaa yksityishenkilöille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Suomessa rahat lainoihin Joustolaina maksaa Nordea-pankin kautta asiakkaa ilmoittamalle tilille.

JoustolainaArvio: 4,5/5. Yhteensä 2 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.