Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (94 ääntä, keskiarvo: 3.46 / 5)
Loading...

Yksityislainaa 1000 - 10 000 euroa

Kulutusluotto lainaa isompaan tarpeeseen

Tarvitko lainaa ruokaan, vaatteisiin, juhlimiseen tai vaikkapa autoon? Kulutusluotto on sinulle sopivin vaihtoehto.
Asuntolaina on tarkoitettu asunnon rakentamiseen/ostamiseen kun taas kulutusluotosta puhuttaessa tarkoitetaan lainarahaa, joka on tarkoitettu kulutuskäyttöön eli normaaliin asumiseen. Kulutusluottoa kutsutaan myös käyttöluotoksi.

Mistä sitä saa?

Kulutusluottoa ja pikaluottoa saa melkeinpä mistä tahansa pankista ja luottofirmasta. On olemassa vakuudettomia lainoja ja vakuudellisia lainoja. Yleensä laina, johon ei vaadita vakuuksia, on määrältään pienempi kuin laina, joka on vakuudellista.

Tee tästä Nopsalaina.fi -lainahakemus

Kuinka suuret korot?

Kulutusluottojen korot vaihtelevat suurestikin 10 prosentista aina 30 prosenttiin. Koron suuruus riippuu myös monesti siitä, että onko lainanottaja kyennyt antamaan lainavakuuksia. Todellinen vuosikorko kannattaa tarkistaa aina ennen lainanottoa, jotta säästyy ikäviltä yllätyksiltä.

Minkälaisia lainasummia voin nostaa?

Kulutusluotot ovat suuruudeltaan pieniä summia verrattuna esimerkiksi asuntolainaan. Yleensä määrä on muutamia tuhansia euroja. On myös usein niin, että suuremman lainan saa, kun on kyennyt antamaan lainavakuuksia. Ilman lainavakuuksia lainasumma voi jäädä melko pieneksi tai vastaavasti luoton korko nousta melko suureksi.
Kulutusluottoa on mahdollista saada sekä jatkuvana rahoituksena, että kertaluontoisena siten, että koko rahasumma siirretään kerralla tilillesi.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksusta sovitaan yleensä lainanoton yhteydessä. Kulutusluotto eroaa kuitenkin olennaisesti tavallisesta asuntolainasta siten, että kaavailtu takaisinmaksuaika on huomattavasti lyhyempi.
Takaisinmaksuerien suuruudet riippuvat myös paljolti siitä, kuinka paljon kulutusluottoa on otettu ja kuinka korkealla korolla laina on myönnetty. Näissä tapauksissa pankkien väliset erot voivat olla hyvinkin suuret, joten huolellinen selvitys lainantarjoajasta on paikallaan.

Arvio: 3,46/5. Yhteensä 94 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.