Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 5.00 / 5)
Loading...

Monetti.fi tarjoaa lainaa arjen kuluihin

Monetti myöntää lainaa aina 100 eurosta 700 euroon asti edullisilla koroilla, jotka näytetään selkeästi lainaa otettaessa. Monetti onkin pärjännyt hyvin pikalainojen hintavertailuissa siten, että lainoista aiheutuvat kulut ovat olleet pienempiä kuin useilla samalla alalla kilpailevien yritysten lainakustannukset.

  • Lainasummat: 500-1500€
  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Kotisivut: Monetti.fi

Kotisivujensa mukaan ’’Monetin pikalainat toimivat apuna tilapäiseen taloudelliseen tarpeeseen.’’ Yksinkertaisesti ja mutkattomasti haettava laina myönnetään vähintään 20-vuotiaalle Suomen kansalaiselle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, oman puhelinnumeron, sekä oman pankkitilin ja verkkopankkitunnukset. Monetti myöntää lainaa aina 100 eurosta 700 euroon asti edullisilla koroilla, jotka näytetään selkeästi lainaa otettaessa. Monetti onkin pärjännyt hyvin pikalainojen hintavertailuissa siten, että lainoista aiheutuvat kulut ovat olleet pienempiä kuin useilla samalla alalla kilpailevien yritysten lainakustannukset. Kyseinen lainantarjoaja on ollut mukana pitkään ja vaikea on muistaa aikaa, jolloin Monetin bannerit kruunu logoineen eivät olisi google-kahlaajaa saavuttaneet. Pikavippifirmoja on noussut, ne ovat kukoistaneet, jonka jälkeen ne ovat tulleet alas ja kuopattu, mutta Monetti jatkaa porskuttamista eteenpäin tavoittaen aina lainantarpeessa olevia suomalaisia.

 Kuinka haen lainaa?

 Firman kotisivut paljastavat helposti tulkittavan taulukon, josta lainanhakija voi tarkastella lainanhakunsa aiheuttamat todelliset kulut ja laina-ajan. Kotisivuilta löytyy myös helposti linkkejä pikavippivertailuihin, jotta kuluttaja voi itse myös tarkastaa sen, miten hyvin Monetti vertailuissa on pärjännyt. Lainoista ei myöskään kerry ikäviä ja hermoja raastavia piilokuluja, vaan kaikki on kuluttajan silmille avointa.
Ensimmäisellä lainauskerralla pikavippiä voi hakea vain internetin kautta täyttämällä lainahakemuksen yrityksen kotisivuilla. Hakemus vaatii verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen.
Jokaiselle asiakkaalle luodaan aina henkilökohtainen PIN-koodi, jota käytetään lainan hakemiseen ja vahvistamiseen. 20-vuotiaat rahantarpeessa olevat ihmiset voivat lainata ensimmäisellä kerralla 100 euroa.
Yli 20-vuotiaat voivat ensimmäisellä kerralla hakea lainaa 100, 200 tai 300 euroa. Ensimmäisen vipin takaisinmaksun jälkeen lainaa voi jatkossa hakea tekstiviestillä henkilökohtaisella PIN-koodilla.
Monetti tarjoaa kanta-asiakkaille jopa 500, 600 ja 700 euron pikavipit, kun useat yritykset eivät noihin summiin yllä. 20-vuotiaille Monetti lainaa myöntää lainaa enintään 200 euroa.
Monetti tarjoaa laina-aikaa myös joustavasti vastaten asiakkaan tarpeisiin ja lainanmaksukykyyn. Laina-ajat vaihtelevatkin aina 14, 30, 60 ja jopa 90 päivän aikajaksoissa. 60 päivän vippi maksetaan takaisin kahdessa erässä ja 90 päivän vipin voi suorittaa kolmessa erässä. Lainasumman on oltava 500-700 euroa, jotta laina-aikaa voidaan venyttää pidemmälle kuin 30-päivää.

 Monetti yrityksenä

Folkia AS, Suomen sivuliike on osa norjalaista Folkia AS-rahoituskonsernia. Suomessa liiketoiminta tapahtuu Monetti-brändillä, kuten myös meille läheisessä Baltian maassa, Virossa. Yrityksen toiminta on Suomen Finanssivalvonnan alaista ja se mainostaakin, että heidän toimintaansa kuuluu läpinäkyvyys sekä avoimuus.
Monetilla on myös useita yhteistyökumppaneita. Niistä mainittakoon muun muassa Suomen Asiakastieto Oy, pankkiryhmittymät, useimmat operaattorit ja ehkä kaikista tärkeimpänä yritys toimii myös läheisessä yhteistyössä erilaisten viranomaisten kanssa taatakseen turvallisuutta ja luotettavuutta. Se haluaakin olla alan johtava pikalainayritys ja huomata saa, että se on tehnyt kaikkensa tehdäkseen pikavippien otosta mahdollisimman yksinkertaista, mukavaa ja vaivatonta. Ei siis tarvitse olla Stephen Hawkins, jotta pikalainan otto kyseiseltä yritykseltä turvallisin mielin onnistuu.

Monetti.fi tarjoaa lainaa arjen kuluihinArvio: 5/5. Yhteensä 3 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.