Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (71 ääntä, keskiarvo: 3.32 / 5)
Loading...

Ostosraha.fi – nopea lainapalvelu

Ostoraha.fi-palvelun omistaa OPR-Vakuutus Oy. Se on suomalaisessa omistuksessa oleva rahoitusalan yritys, joka tuottaa kuluttajarahoitukseen liittyviä palveluita kuten kulutusluottoja yksityisille asiakkaille.

  • Lainasummat: 400-2500€
  • Ikäraja: 21 vuotta
  • Kotisivut: Ostosraha.fi

Nyky-yhteiskuntaa leimaa nopeus ja tehokkuus. Nyt myös lainan saaminen on helppoa ja nopeaa. Kaikki, mitä lainaa harkitseva tarvitsee, on nettiyhteys, tietokone ja hetki aikaa. Yksi lainamarkkinoiden yrityksistä on Ostosraha.fi, jonka taustalla on suomalainen ja suomalaisten omistama OPR-vakuutus Oy.

Hae tästä Ostosraha.fi -lainaa 400-2500e

Mikä ihmeen Ostosraha?

Ostosraha on laina, jota haetaan Internetissä verkkohakemuksella. Hakemus käsitellään välittömästi, ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen lainaa hakenut saa rahat tililleen. Tämä kaikki tapahtuu nopeasti, jopa viidessätoista minuutissa! Joissakin tilanteissa, joissa lainan hakijan tietoja ei voida tarkistaa enää kello 16.00:n jälkeen, hakemuksen käsittely siirtyy seuraavalle aamulle, mutta silloinkin hakemus käsitellään mahdollisimman nopeasti.

Se, mikä Ostosrahasta tekee monelle houkuttelevaa, on sen vakuudettomuus. Hakijan ei tarvitse turvautua lainan takaajaan tai asettaa muuta omaisuuttaan lainan vakuudeksi, vaan 400 – 2500 euron suuruisen summan voi saada täysin vakuudetta. Myös lainan takaisinmaksuaika on joustava. Se voidaan mitoittaa kahdesta kuukaudesta aina kahden vuoden mittaiseksi asti. Todellisiin lainakustannuksiin lisätään luonnollisesti korko, joka on Ostosrahassa 19% ja pysyy samana koko lainan takaisinmaksuajan.

Hae lainaa helposti verkkohakemuksella

Ostosraha.fi:n Internet-sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen. Se tarjoaa lainaa harkitsevalle runsaasti tietoa lainasta ja sen kuluista. Lainalaskurin avulla lainaa harkitseva voi laskea oman lainansa kuukausierän suuruuden ja suunnitella lainan takaisinmaksamista. Usein kysytyt kysymykset vastauksineen puolestaan tarjoavat lisätietoa sitä haluavalle. Jos näistä kysymyksistä ja vastauksista huolimatta jokin asia jää askarruttamaan mieltä, on sivustolla selkeästi esillä myös Ostosraha.fi:n yhteystiedot lisäkysymyksiä varten.

Helposti ei Internetistäkään löydy tahoa, joka lupaisi lainan nopeammin kuin Ostosraha.fi. Hakemuksen saapumisen jälkeen rahat saattavat olla hakijan tilillä nimittäin jo viidentoista minuutin kuluttua. Ja se on aika lyhyt aika – odottavallekin.

Ostosraha.fi – nopea lainapalveluArvio: 3,32/5. Yhteensä 71 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.