Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...

Pikavippi

Pikavipistä saa turvallisesti ja luottamuksellisesti pikalainoja 50-1000 euroa tai kulutusluottoa väliltä 400-2500 euroa.

  • Lainasummat: 100-200€
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Kotisivut: Pikavippi.fi

Palvelun esittely
Alkuperäinen Pikavippi-palvelu on suomalainen ja sen tarjoaa OPR-Vakuus Oy. Pikavippi-palvelu on ollut toiminnassa viisi vuotta ja toiminut jo yli 200 000 suomalaisen rahoitustarpeiden tukijana. Palvelusta saa turvallisesti ja luottamuksellisesti pikalainoja 50-1000 euroa tai kulutusluottoa väliltä 400-2500 euroa. Lainapalvelu on turvallinen eikä oman puhelinnumeron käyttö johda ärsyttävään tekstiviestimarkkinointiin. Asiakaspalvelu on Pikavipillä maksuton ja siihen voi olla yhteydellä sekä puhelimella ja sähköpostilla. Lainapalvelu on auki 8-22 joka päivä.

Lainojen myöntäminen
Pikavippi myöntää pikalainoja väliltä 50-300 euroa kaikille 18-vuotta ja Pikavipin vaatimukset täyttäville henkilöille. Yli 300 euron pikalainoissa ikäraja on 21 vuotta. Lainojen myöntämisen edellytyksenä on moitteeton luottohistoria mutta toisin kuin useissa lainapalveluissa, lainahakemuksen teko ei edellytä julkista matkapuhelinliittymää vaan lainaa on mahdollista hakea vaikka liittymä olisi salainen tai prepaid sillä palvelun varsinainen tunnistautuminen tehdään netissä.

Laina-ajat
Kaikissa Pikavippi-palvelun lainoissa laina-ajan voi valita itse, 14, 30 tai 60 vuorokautta. Pidemmillä laina-ajoilla takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Jos lainan hakijalla on ongelmia takaisinmaksun kanssa, voi maksuttoman asiakaspalvelun kanssa sopia maksusuunnitelmasta.

Kulutusluotto
Palvelusta voi myös hakea kulutusluottoa pidemmälle ajalle jolloin lainasumma on 400-2500 euroa ja takaisinmaksuaika 1-36 kuukautta. Avausmaksu on 80-120 euroa ja lainan hoitomaksu on 5 euroa per kuukausi. Tähänkään lainaan ei tarvita vakuuksia.

Lainansaantiajat
Jos lainanhakijan tili on Osuuspankissa, Sampo-pankissa, Nordeassa, Säästöpankissa, Paikallisosuuspankissa, Handelsbankenissa tai Tapiolassa, ovat rahat asiakkaan käytössä välittömästi myönteisen lainapäätöksen saamisesta. Kun asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen, hänelle kerrotaan tästä tekstiviestillä ja vastaamalla tähän saa asiakas rahat tililleen. Jos asiakkaan tili on jonkin toisen pankin kuin edellemainittujen, kuluu rahojen saapumiseen 1-2 päivää.

PikavippiArvio: 4/5. Yhteensä 1 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.