Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 ääntä, keskiarvo: 4.67 / 5)
Loading...

Risicum.fi

Risicum lainaa ilman vakuuksia täysi-ikäisille, luottotiedoiltaan moitteettomille henkilöille heidän muuttuvissa rahoitustarpeissaan.

  • Lainasummat: 50-1000€
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Kotisivut: Risicum.fi

Palvelun esittely
Risicum.fi on suomalainen pikalainapalvelu josta voi hakea lainaa 50 eurosta alkaen aina 1000 euroon asti. Lainaa voit hakea jos olet yli 18-vuotias Suomen kansalainen ja olet hoitanut raha-asiasi huolellisesti. Lainaa hakiessa ei tarvita hidasta paperisotaa eikä vakuuksia, pelkkä netissä tehtävä hakemus riittää ja päätöksen saa melkein heti. Netissä tehtävä hakemus on turvallinen ja täysin luottamuksellinen eikä hakemusta tehdessä käytettyjä tietoja lähetä eteenpäin. Palvelun laadusta ja tasokkuudesta todistaa se, että lainaa ovat hakeneet jo yli 200 000 suomalaista jotka ovat tarvinneet rahoitusapua elämässään.

Lainasummat
Alle 23-vuotiaiden henkilöiden hakiessa lainaa sen suuruus riippuu siitä, minkä ikäinen henkilö on. Alla on lueteltu eri ikärajat ja niiden mahdolliset lainasummat.

  • 18-19-vuotiaana lainaa voi saada 50-250€
  • 20-22-vuotiaana lainaa voi saada 50-400€
  • yli 23-vuotaana lainaa voi saada 50-1000€

Laina-ajat
Laina-ajat riippuvat siitä, miten suuresta lainasta on kyse. Pienissä lainoissa se tarkoittaa 14-30 vuorokauden laina-aikaa ja yli 500€ lainoissa laina-aika on 90 vuorokautta. Jos kohtaat yllättäviä maksuvaikeuksia, maksuohjelmaan on mahdollista tehdä muutoksia ja laina-aikaa pidentää 14 vuorokautta netissä. Laina-ajan pidentäminen maksaa 10 euroa. Lainan voi myös maksaa takaisin ennen eräpäivää eikä se aiheuta mitään lisäkustannuksia lainansaajalle.

Lasku postissa ja netissä
Kun haet lainaa, on mahdollista valita haluaako laskun perinteisellä postilla vaiko sähköisessä muodossa. Kun sähköposti valitaan, ei asiakkaalle tule mitään postia kotiosoitteeseen. Maksumuistutukset sen sijaan lähetetään edelleen paperiversiona.

Aukiolojat ja yhteydenotot
Palvelu on auki 7:00-23:00 joka päivä. Muina aikoina tulleet lainahakemukset käsitellään aukioloaikoina heti 7:00 alkaen. Palvelua on myös mahdollista käyttää puhelimitse ilman netissä tehtävää lainahakemusta soittamalla numeroon 0600-18681 (1,50€/min+pvm) jolloin Risicum-asiakaspalvelu täyttää hakemuksen puolestasi – tällä tavoin hoidettuna lainasopimus lähetetään kirjattuna kirjeenä postiin ja vaatii henkilöllisyyden todistamisen noudettaessa.

Risicum.fiArvio: 4,67/5. Yhteensä 9 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.