Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 ääntä, keskiarvo: 5.00 / 5)
Loading...

Suomen ensimmäinen pikalainayritys

Tekstivippi lainaa 50-500e yli 19 vuotiaille

Tekstivippi.fi:ltä saat 50-500e lainaa kätevällä nettihakemuksella. Lainanhakijan ikäraja on 19 vuotta.

Oletko rahantarpeessa? Epäröitkö, että mikä olisi helpoin tapa hakea lainaa? Älä epäröi enää! Tekstivipistä se on turvallista, nopeaa ja vieläpä helppoa! Saat juuri sinulle sopivan lainan 50 – 500 € ja riittävästi maksuaikaa. Voit hakea sitä netistä ja vanhana asiakkaana voit hakea vippiä jopa tekstiviestillä tai soittamalla. Mikään ei jää sinulle epäselväksi, asiakaspalvelu auttaa lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja sähköpostitse. Nyt siis vain hakemaan lainaa, hakemuksesi käsitellään luottamuksella ja se siirtyy salaisena.

Lainan hakeminen

Valitse lainasumma, tunnistaudu ja syötä tiedot. Niin helppoa se on!

Helposti ja turvallisesti voit hakea lainaa netissä. Verkkohakemus on sinulle ilmainen ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Ennen lainahakemusta saat rehelliset lainan kokonaiskustannukset ja ehdot. Tämä pienlainayhtiö on todella vastuullinen ja turvallinen!

Takaisinmaksuaika

Isommissa lainasummissa takaisinmaksuaika on kuusi viikkoa. Yli 250 euron lainoissa takaisinmaksu aika on 44 päivää ja pienemmissä jopa 14 päivää. Mikäli sinusta tuntuu, että et ehdi maksaa eräpäivään mennessä, voidaan sitä siirtää viikolla. Laskun eräpäivä siirto tulee tehdä viimeistään laskussasi näkyvänä eräpäivänä. Se tapahtuu tekstiviestillä, joka maksaa ainoastaan 2 euroa. Eräpäiväsiirron jälkeen sinulle ei lähetetä uutta laskua. Erääntyneestä velasta tulee maksumuistutus joka maksaa 5 euroa. Maksu suoritetaan laskulla, joka tulee sinulle suoraan kotiisi 6 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Kun olet maksanut Tekstivipin, voit silloin tarvittaessa tilata uuden.

Jos kiinnostuit, niin otathan huomioon seuraavat asiat

Olet Suomen kansalainen, yli 19 – 75 vuotias Suomessa asuva henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta ja on luottokelpoinen. Käytössäsi on matkapuhelin ja sinulta löytyy verkkopankkitunnukset. Jos tunnistat itsesi näistä, niin sitten ei kun vain pikavippiä hakemaan Tekstivipistä!

Tekstivippi lainaa 50-500e yli 19 vuotiailleArvio: 5/5. Yhteensä 9 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.