Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...

Vippi.fi

Vippi.fi on Suomen suosituin pikavippipalvelu yhteenlaskettujen lainamäärien perusteella ja palvelusta voi hakea 50-1000 euron lainoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Vippi.fi

  • Lainasummat: 50-1000€
  • Ikäraja: 18 vuotta

Vippi.fi on lopettanut toimintansa – katso tästä lisää lainayrityksiä!
Palvelun esittely
Vippi.fi on Suomen suosituin pikavippipalvelu yhteenlaskettujen lainamäärien perusteella ja palvelusta voi hakea 50-1000 euron lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelun kautta lainanhaku on täysin ilmaista eikä sisällä piilokuluja asiakkaalle. Verkkohakemuksen tekeminen on ilmaista eikä tähän tule lisäksi myöskään tekstiviestikuluja. Ainoastaan siinä tapauksessa että asiakas kadottaa palvelun postittaman laskun on uuden laskun tilaaminen tekstivietillä maksullista (1,90€). Palvelu takaa käyttönsä turvallisuuden ja tietojen luottamuksellisuuden käyttämällä suojattua yhteyttä ja vaatimalla asiakkaitaan tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillaan.

Palvelua kellon ympäri
Asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri joten lainapäätösen saa todellakin heti kellosta riippumatta. Itse hyväksyttyjä lainoja maksetaan asiakkaiden tileille välillä 7-23. Pikalainan siirto kestää vain muutamia minuutteja mikäli pikalainan hakijan tili on jonkin seuraavan pankin tilillä: Nordea, Osuuspankki, POP, Aktia, Sampo-pankki, Handelsbanken tai Säästöpankki. Muiden pankkien kohdalla pikalainan siirtyminen asiakkaan tilille kestää yleensä 1-2 pankkipäivää.

Lainan hakeminen
Lainaa Vippi.fi-palvelusta voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen jonka maksuhistoria on kunnossa ja joka omistaa henkilökohtaisen pankkitilin. Itse lainahakemus voidaan tehdä tekstiviestillä, soittamalla palveluun, verkossa täytettävällä hakemuksella tai mahdollisesti jollain muulla Vippi.fi-palvelun hyväksymällä tavalla. Lainasummat uusille asiakkaille ovat 50-500 euroa ja vanhoille asiakkaille aina 1000 euron suuruiset lainat ovat mahdollisia.

Nopeus kannattaa
Vippi.fi-lainapalvelu myöntää nopeille takaisinmaksajille alennuksia lainakuluista. Nopean maksajan edun saa kun lainan maksaa takaisin ajoissa ja tämä aikaisempi päivämäärä on määritelty laskuissa normaalin eräpäivän lisäksi.

Kulutusluotot tulossa
Palveluun on myös lähiaikoina tulossa mahdollisuus ottaa kulutusluottoa mutta tällä hetkellä ainoa käytössä oleva palvelu on pikalainojen haku ja myöntäminen.

Maksuohjelman muutokset
Jos asiakkaalla on maksuvaikeuksia, on lainalle mahdollista mahdollista hakea 30 vuorokautta lisää maksuaikaa. Asiakkaan tulee tässä tapauksessa huolehtia itse maksusta sillä uutta laskua ei enää lähetetä ja maksun voi suorittaa käyttämällä alkuperäisen laskun maksutietoja. Jos maksuvaikeuksien taustalla jokin este joka todennäköisesti haittaa takaisinmaksua pidemmän aikaa, asiakas voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Vippi.fiArvio: 4,33/5. Yhteensä 6 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.