Rahaton.com

Vertaile ennen lainaa: pikavippi, luotto ja luottokortti

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.75 / 5)
Loading...

Vivus

Vivus on pikalainapalvelu joka tarjoaa ensimmäistä lainaa ilman korkoja tai lisäkuluja. Lainoja myönnetään yli 20-vuotialle Suomen kansalaisille joiden luottohistoria on kunnossa.

  • Lainasummat: 10 - 2010€
  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Kotisivut: Vivus.fi

Palvelun esittely.
Vivus on pikalainapalvelu joka tarjoaa ensimmäistä lainaa ilman korkoja tai lisäkuluja. Lainoja myönnetään yli 20-vuotialle Suomen kansalaisille joiden luottohistoria on kunnossa. Monissa vertailuissa Vivus-lainapalvelu on äänestetty edullisimmaksi lainantarjoaksi ja asiakkaita yrityksellä on jo yli 500 000.

Lainan haku
Jos uusi asiakas haluaa hakea lainaa Vivus-lainapalvelun kautta, on hänen ensiksi täytettävä netissä oleva asiakaslomake joka samalla luo hänelle oman asiakasprofiilin tulevaisuutta varten. Tulevilla lainakerroilla voi asiakas tunnistautua ja hakea lainaa pelkästään tekstiviestillä. Mutta ensimmäisellä kerralla netissä täytettävä hakemus on välttämätön. Lainanhakuprosessissa käytetyt tekstiviestit ovat täysin ilmaisia.

Nopeus
Myönnetty laina siirretään asiakkaan tilille noin 15 minuutin kuluessa jos asiakkaan tili on jossain seuraavista pankeista – Osuuspankki, Nordea, Sampo, Aktia, Paikallisosuuspankki, Säästöpankki, Tapiola tai Handelsbanken. Jos asiakkaan tili on jossain muussa pankissa, kestää rahojen siirto 1-2 pankkipäivää lainapäätösen myöntämisestä. Vivuksen lainapalvelu on auki 7-23 joka päivä (tämä eroaa asiakaspalvelusta joka on auki joka päivä 8:30-16:00.) ja muina aikoina tulleet lainahakemukset käsitellään palvelussa seuraavana aukioloaikana.

Lainat ja eräpäivät
Vivus-palvelusta voi hakea lainoja jotka ovat suuruudeltaan väliltä 5-600 euroa. Takaisinmaksuaika on 7, 14 tai 30 vuorokautta, mikä lasketaan siitä hetkestä kun laina on myönnetty asiakkaalle. Laina-aikaa on mahdollista pidentää toiset 7, 14 tai 30 vuorokautta. Jos tämänkin jälkeen asiakas on kyvytön suoriutumaan maksuista, voi hän olla yhteydessä palveluun ja sopia omaan rahatilanteeseensa sopivasta maksusuunnitelmasta.

Bonuseuroja
Vivus-palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden ansaita bonuseuroja siten että asiakas mainostaa palvelua ystävilleen ja jokaisesta ystävästä joka hakee lainaa 30 vuorokauden kuluessa, saa asiakas bonusta 20 euroa. Bonuseuroja voi käyttää esimerkiksi seuraavan lainan käsittelykulujen hoitamiseen.

VivusArvio: 4,75/5. Yhteensä 4 arvostelua.

Rahaton.com:n lainavertailu, etsi tästä edullisin laina!
Rahaton.com-palvelu vertailee laina ja raha-asioihin liittyviä sivustoja, sekä palveluja.

Lainojen, luottojen, vippien ja luottokorttien tiedot, kuten ehdot ja korot voivat muuttua tai erota Rahaton.com -palvelussa mainituista. Palvelun ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Muistathan varmistaa tietojen oikeellisuuden lainojen tai luottojen tarjoajalta.